Fit to Dance

Fit to Dance on verkko- tai lähivalmennus tanssijoille, tanssinopettajille ja harrastajille.

Me autamme sinut tavoitteisiisi!

Liikkumisen iloa!

Tavoita unelmasi!

Mikä on sinun unelmasi ja tavoitteesi? Me voimme opastaa sen saavuttamisessa. Fit to Dance – valmennus on verkossa tai livenä tapahtuva valmennus, jonka aikana autamme jokaista osallistujaa pohtimaan, suunnittelemaan, tekemään valintoja ja treenaamaan niitä asioita, jotka vievät kohti omia tavoitteita. 

Verkkovalmennuksena Fit to Dance on kahdeksan viikon mittainen ja sisältää luentoja sekä oman henkilökohtaisen harjoittelun suunnittelua. Tavoitteena on saada jokaiselle osallistujalle oman tavoitteen mukainen, kehittävä harjoitusohjelma sekä seurata sen toteutumista. Fit to dance on järjestetty aiemmin sekä kaikille avoimena että yksityisenä workshopina.

Fit to Dance – verkkovalmennuksessa on kaksi eri ryhmää: ammattilaiset ja ammattimaisesti harjoittelevat, sekä yli 15-vuotiaat ja aikuiset harrastajat. Molempiin ryhmiin otetaan maksimissaan 15 osallistujaa, jotta valmennus pysyy yksilöllisenä ja ryhmätapaamiset keskustelevina.

Tule oppimaan lisää tanssijan tavoitteellisesta harjoittelusta toimivan kehon ja mielen sekä suorituskyvyn kehittymisen näkökulmasta. Avuksesi saat kaksi valmentajaa sekä ryhmän kannustuksen. Tartu tilaisuuteen ja aloita valmistautuminen syksyn tanssitreeneihin jo nyt!

Valmentajina toimivat fysioterapeutit Jaana Nurminen ja Johanna Osmala. Jaana on itse aiemmalta ammatilta tanssija ja Johanna työskentelee Kansallisbaletin vastuufysioterapeuttina.

Tervetuloa mukaan!