Run Well

Run Well – kehitä juoksusi huippuun

Run Well – kehitä juoksusi huippuun

Run Well – kehitä juoksusi huippuun on verkossa tapahtuva juoksuvalmennus, jossa opit ymmärtämään ja kehittämään omaa juoksutekniikkaasi. 

Valmennuksessa painotetaan laadun merkitystä harjoittelussa sekä yksilöllistä kehityspolkua. Valmennuksessa tehdään juoksuanalyysi, jonka pohjalta saat henkilökohtaista palautetta omasta juoksutekniikastasi ja yksilölliset ohjeet kehittämään askellustasi. Kehittymistä seurataan itsenäisen harjoittelujakson jälkeen toistettavalla juoksuanalyysillä. 

Juoksuanalyysistä hyötyvät kaikki vasta-aloittajista huippu-urheilijaan. Sen avulla pystyt kehittämään omaa juoksutekniikkaasi ja saavuttamaan helpommin omat juoksutavoitteesi. Hyvä juoksutekniikka on mukana ennaltaehkäisemässä rasitusvammoja, auttaa juoksemaan taloudellisemmin ja tekee juoksemisesta nautinnollisempaa. 

Juoksuanalyysin lisäksi valmennus koostuu luennoista ja ohjevideoista, joiden avulla opit ymmärtämään juoksun taustalla olevia tekijöitä, kuten harjoittelun rytmitystä, juoksuharjoittelun perusperiaatteita ja oheisharjoittelua. Valmennus tukee omia henkilökohtaisia juoksutavoitteitasi. Siis kehitä juoksusi huippuun!

Mitä saan?

 

✓ 2 henkilökohtaista juoksuanalyysiä.
✓ Henkilökohtaista palautetta ja yksilölliset ohjeet kehittymiselle.
✓ Verkkoluentoja, joiden avulla opit ymmärtämään juoksun taustalla olevia tekijöitä.
✓ Oheisharjoitteita juoksuharjoitteluun liittyen.
✓ Valmennus omassa tahdissasi. Juoksuanalyysien välissä noin 3-5 vkoa itsenäistä harjoittelua.
✓ Ammattilaiset avuksesi kehittämään juoksusi huippuun

Jaana Mäkelä

Fysioterapeutti, yrittäjä Fysio Attitude, Somatic Pilates – ohjaaja, Spiraalistabilaatio-ohjaaja, luennoitsija, valmentaja, liikkeen ja liikkumisen rakastaja, aiemmalta ammatilta balettitanssija

Yksilövastaanotto Art Fysio Oy:llä. Asiakkaina 7-vuotiaista eteenpäin, pääasiassa urheilijat, tanssijat ja aktiiviliikkujat. Lisäksi Ovo Team ja Junior Team joukkuevoimistelijoiden fysioterapeutti.

Pia Nirkko

Fysioterapeutti, yrittäjä Element Fysio, Somatic Pilates- ohjaaja, Spiraalistabilaatio-ohjaaja, luennoitsija, aktiivinen liikunnasta nauttija. Entinen SM-tason pituushyppääjä. 

Suomen Olympiajoukkueen fysioterapeutti Lontoo 2012, Rio 2016, Tokio 2021. Yksilövastaanotto Art Fysio Oy:llä Helsingin keskustassa.

Tavoitteena

Tavoitteenamme on tuoda jokaisen osallistujan harjoitteluun henkilökohtaisia vinkkejä oman juoksutekniikan parantamiseksi. 

✓ Haluamme painottaa laadun merkitystä harjoittelussa.
✓ Haluamme, että jokainen osallistuja oppii ymmärtämään omaa juoksuaan tekniikka-analyysin kautta.
✓ Haluamme tarjota helposti saavutettavaa, paikasta ja ajasta riippumatonta juoksutekniikkavalmennusta.
✓ Haluamme auttaa juoksijoita jokaisen omalla polulla kohti kevyempää ja rullaavampaa askellusta.

Emme tarjoa valmiita pakettiratkaisuja,

vaan teemme jokaiselle omat henkilökohtaiset ohjeet.

Miten käytännössä?

Run Well – kehitä juoksusi huippuun toteutuu verkkovalmennuksena. Kurssin ostamisen jälkeen saat kutsun liittyä kurssialustalle, jossa koko valmennus tapahtuu. Aluksi täytät esitietolomakkeen, jonka avulla tutustumme sinuun, sinun taustaasi ja tavoitteisiisi. Kuvaat myös videon juoksustasi ja lataat sen verkkoalustalle, jonka jälkeen me valmentajat teemme ensimmäisen henkilökohtaisen juoksuanalyysisi. Analyysin perusteella saat yksilöllisen palautteen juoksustasi ja ohjeita, kuinka voit kehittää askellustasi. 

Harjoittelet itsenäisesti 3-5 viikkoa, jona aikana voit katsoa ja opiskella verkkoalustalta löytyviä juoksuun liittyviä teoriavideoita ja oheisharjoitteita, mitkä kaikki tukevat kehittymismatkaasi. Itsenäisen harjoittelujakson lopuksi kuvaat ja lähetät uudet analysointivideot ja saat meiltä loppupalautteen omasta kehityksestäsi ja vinkit jatkoon.

Terveiset valmentajilta

 

Kävely- ja juoksuanalyysit ovat ahkerasti käytössä päivittäisissä töissämme sekä fysioterpiavastaanotolla että urheiluympäristöissä. Korona-aika on muuttanut työskentelyä monipaikkaisempaan suuntaan ja siitä innostuneena halusimme tarjota juoksun analysointia asiakkaalle helposti saavutettavaksi, paikkaan ja aikaan sitomatta. Pelkkä analysointi ja yksilöllinen palaute ei meille riittänyt, vaan innostuimme rakentamaan laajempaa kokonaisuutta juoksun tekniikasta ja taustatekijöistä. Siitä alkoi rakentumaan Run Well – kehitä juoksusi huippuun verkkovalmennus. Tervetuloa mukaan oppimaan ja kehittymään!

Run Well

Run Well – kehitä juoksusi huippuun

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Run Well

jaana@fysioattitude.fi 040 736 1846 | pia.nirkko@gmail.com 044 532 67 87